Start a new topic

Bug? Part 3 of the 'getting started' module won't let you continue..

I am trying to use kinvey for the back end of a mobile app I am developing with nativescript. However, when I get to part 3/4 of the introductory "getting started" module (not the getting started guide), I am not able to click the 'continue' button. This is frustrating because it forces me to close out of the module, which then takes me straight into the app dev environment and when I go to look for the API information in the top left corner of the screen there is nothing there. I have watched and read so many tutorials, webinars, and guides and none of them cover this. I don't know if there is something I am missing. At the top of the "part three" page its says "Next, you need to give the library your app key and secret. Add the following code snippet to your app's initialization." and idk what this means. Here are the pictures/screens that I am having trouble with:

image

image


image




Update: I am using Microsoft Edge. and I meant part 4** of the getting started module is not working [as well as the appkey and Appsecret issue.



UPDATE: I tried chrome and it works fine. There is a bug if you are using Edge. I should've tried chrome right away:)

Hello Christian,


I see that your Kinvey backend exists but with Microsoft Edge, when you go to the main page for the app, the "Dashboard" link that you circled in the screenshot is missing. Turns out to be a style issue with Microsoft Edge that we need to fix on our side per Engineering.


I am opening an Engineering escalation and hopefully this will get addressed soon.


In the meantime, we recommend using the Chrome browser to access the Kinvey Console.


We will update you in this Forum post when this problem has been resolved.


Regards,


Billy

Hello Christian,


By the way, it looks like both problems that you reported are style issues so they will both be addressed as soon as possible.


Regards,


Billy

NOTE: W 2701

Login or Signup to post a comment