Start a new topic

Cloning Issue

Tried cloning Development environment to Staging, but it seems that it is hung. I logged in to legacy console for the first time today, and noticed that there are many scheduled clone request already stuck there. Not sure since how long or who created them. I tried to clone from Dev to Stage in my first attempt after waiting for a really long time I could see that there some cloning requests timed out. I am guessing those are from my first cloning attempt. I tried issuing another cloning request but all of them are still in scheduled stage. Can you please look into this?


I am not sure which cloning requests were sent earlier. Can you please cancel all earlier requests and just execute the last cloning request submitted by me today from Dev to Staging? Attached Screenshots.


Thanks,

Aniket

zip

Hi Damien,


Thanks for your reply. The queue is still not cleared. I can see that my yesterday's last cloning request (Dev -> Staging) has timed out and the very old cloning requests are still shown as scheduled. Can you please look into this? We urgently need to move the app from dev to production, but we are facing the technical issues with kinvey cloning.


Thanks,

Aniket

Hi Damien,


Can you please provide an update and resolve as soon as possible?


Thank you,

Shivani

Shivani,


This has been escalated internally and will be looked at today, I am unsure of time until resolution at this time.


Thanks,

Thank you Damien, please let us know at the earliest when this can be resolved as it has been almost 1 week and is extremely urgent.

Added support@kinvey.com as a collaborator to bwi market development application. Can you please check what is wrong and resolve at the earliest?

Thanks for letting us know Aniket,


We'll get those cleared out for you right away.

Can we please get some updates at the earliest?

Aniket,


Can you please add support@kinvey.com as a collaborator to your application?  We'd like to see what's happening here and fix it.


Thanks,