Start a new topic

Hooks not updated via cli 0.5.1


I just updated from cli 0.4 to 0.5.1 and the new host. I get no errors, but when I view my code only it it an old version.

cli says:

Sending scripts to Kinvey. This could take a moment...

Scripts uploaded, a new revision was created.

Any idea?


Hi Marcel,

I was able to test init, deploy, rollback functions for Kinvey BL CLI 0.5.1 on my Windows machine. I am getting the same output as you have pasted but the code is deployed properly.

Which OS are you using locally?

Also, after backing up your code locally, please try to init with new BL CLI version as that could solve the issue. Let me know how it goes.



Hey Wani,

I use Ubuntu 14.04 and deleted my files, kinvey init, changed a file and deployed - still files to not change in kinvey console (online).

Would be nice if you could check you linux cli.



ah, maybe this is relevant: I recently changed the accounts email address. Therefore of course I have been asked to login again in the cli.

I also tried kinvey refresh after I changed a file online in your console. Even that file did not get refreshed locally! So their are two different versions of my business logic - completely independent of each other...

Hi Marcel,

I checked CLI 0.5.1 on Ubuntu 14.04 and it works fine when a fresh install is done. We recently released CLI 0.5.2 and that seems to work fine with Ubuntu 14.04 as well.

Because you did a bunch of different actions (change email, login again, etc), that could have led to a conflicted state of BL version ultimately causing CLI issues. This is possible as BL CLI and Kinvey backend do not offer a full-fledged code versioning functionality for BL.

My suggestion would be to use only CLI to update BL files (stop using console). And instead of updating the existing CLI setup, you should do the new setup separately and then delete the old CLI setup after testing new setup successfully.



Login or Signup to post a comment